Om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan uw webhostingpakket volgt u onderstaand stappenplan:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje EMAIL
Klik op “Email accounts”
Kies bovenaan het tabblad “Add Email Account”
Vul het voorvoegsel van uw e-mailadres in, stel u wilt het e-mailadres info@jansen.nl toevoegen, dan vult u alleen jansen in
Vul een eigen gekozen wachtwoord in of gebruik de “Generate”-knop om een wachtwoord te genereren
Vul het eerder gekozen wachtwoord nog een keer in
Kies de Mailbox Quota voor het aan te maken e-mailadres, ofwel de maximale grootte van het e-mailadres
Klik op “Create Account”

Het e-mailadres is nu aan uw webhostingpakket toegevoegd. Op https://support.xynta.com/nl/article/hoe-kan-ik-mijn-e-mail-adres-in-een-e-mail-programma-instellen-3-3365ck/ vindt u een overzicht van de server instellingen welke u in uw e-mailprogramma moet opgegeven om uw e-mailadres in te stellen.