Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan uw webhostingpakket volgt u onderstaand stappenplan:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje E-MAIL
Klik op “Emailaccounts”

Klik aan de rechterkant op de blauwe knop "+ MAKEN"

Vul bij Gebruikersnaam het voorvoegsel van uw e-mailadres in: stel u wilt jansen@domeinnaam.nl aanmaken dan vult u alleen jansen in
Vul bij Beveiliging → Wachtwoord een eigen gekozen wachtwoord in of gebruik de “GENEREREN”-knop om een wachtwoord te genereren
Vul bij Storage Space de gewenste maximale grootte van uw e-mailbox in of kies voor de optie "Onbeperkt"
Klik tot slot op de blauwe knop "+ MAKEN" om het e-mailadres toe te voegen

Het e-mailadres is nu aan uw webhostingpakket toegevoegd!

Klik hier voor een overzicht van de server instellingen welke u gebruikt bij het instellen van uw e-mail adres in een e-mail programma