Afhankelijk van het webhosting pakket welke u bij ons afneemt kunt u tot wel 25 domeinnamen aan uw webhosting pakket toevoegen.

Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam toe te voegen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje “DOMEINEN”
Klik op “Domeinen”

Klik op de blauwe knop “CREATE A NEW DOMAIN”

Vul bij "Domein" de domeinnaam welke u toe wilt voegen in
Vink “Share document root (/home/webXXXX/public_html) with “uwdomeinnaam.ext”.” uit
Vul de map in waaraan u uw nieuwe domeinnaam wilt koppelen
Klik op de blauwe knop “VERZENDEN”

De nieuwe domeinnaam wordt nu aan uw webhosting pakket toegevoegd.

Om de nieuwe domeinnaam daadwerkelijk te koppelen zult u de nameservers of bestaande DNS-zone aan moeten passen. Als u hier hulp bij nodig heeft dan kunt u hierover –via de ronde blauwe knop rechts onderaan onze supportpagina’s – contact met ons opnemen.