Afhankelijk van het webhosting pakket welke u bij ons afneemt kunt u tot wel 25 domeinnamen aan uw webhosting pakket toevoegen.

Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam toe te voegen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “DOMAINS”
Klik op “Domains”
Klik op de blauwe knop “Create A New Domain”
Vul bij Domain de toe te voegen domeinnaam in
Vink “Share document root (/home/webXXXX/public_html) with “uwdomeinnaam.ext”.” uit
Vul de map in waaraan u uw nieuwe domeinnaam wilt koppelen
Klik op de blauwe knop “Submit”

De nieuwe domeinnaam wordt nu aan uw webhosting pakket toegevoegd.

Om de nieuwe domeinnaam daadwerkelijk te koppelen zult u de nameservers of bestaande DNS-zone aan moeten passen. Als u hier hulp bij nodig heeft dan kunt u hierover –via de ronde blauwe knop rechts onderaan onze supportpagina’s – contact met ons opnemen.

(Let op: Vervang de X in wwwX door het getal van de server waarop uw website staat) Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?