Via onderstaand stappenplan kunt u uw domeinnaam, domeinnamen, subdomein en/of subdomeinen eenvoudig en gratis SSL beveiligen.

Login met uw accountgegevens op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar “Let's Encrypt™ SSL”
Ga naar het kopje “Issue a new certificate”
Klik onder actions op “+ Issue”
Vink de domeinnamen en subdomeinen aan welke u SSL wilt beveiligen
Vink “(cpanel,webmail,webdisk)” aan
Klik op “Issue”

Uw domeinnaam, domeinnamen, subdomein en/of subdomeinen zijn nu SSL beveiligd.

Let op: U kunt dit alleen doen als uw domeinnaam ruim 12 uur geleden aan onze server is gekoppeld. Koppel eerst uw domeinnaam aan onze server en vraag daarna pas een gratis SSL certificaat aan.

Gratis SSL certificaten hebben een looptijd van 3 maanden en worden automatisch verlengd.

(Let op: Vervang de X in wwwX door het getal van de server waarop uw website staat) Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?