Via onderstaand stappenplan kunt u uw domeinnaam, domeinnamen, subdomein en/of subdomeinen eenvoudig en gratis SSL beveiligen.

Login met uw accountgegevens op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje "BEVEILIGING"
Klik op "SSL/TLS Status"
Klik op de knop “Run Auto SSL” en wacht een aantal minuten totdat de pagina opnieuw is geladen
Nadat de pagina opnieuw is geladen zou het overzicht er ongeveer als volgt uit moeten zien:

Uw domeinnaam, domeinnamen, subdomein en/of subdomeinen zijn nu SSL beveiligd.

Let op: In de meeste gevallen zal er door de server automatisch een SSL certificaat aan worden gevraagd en hoeft u zelf niets te doen. Als u zelf (met behulp van bovenstaand stappenplan) een SSL certificaat aanvraagt zorg er dan voor dat uw domeinnaam werkt en aan uw webhosting pakket gekoppeld is.

Gratis SSL certificaten hebben een looptijd van 3 maanden en worden automatisch verlengd.