Als u een nieuwe website aan uw webhosting pakket wilt toevoegen dan kunt u onderstaande stappen doorlopen:

Login op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linker menu op 'Webhosting nieuw'
Klik op het webhosting account gekoppeld aan de domeinnaam waaraan u een nieuwe domeinnaam, een nieuwe website wilt toevoegen
Klik in de linker kolom onder het kopje ‘Domeinnamen’ op de groene knop 'Toevoegen'
Vul de domeinnaam van de website in welke u wilt toevoegen, bijvoorbeeld: nieuwewebsite.nl
Klik op de knop ‘Toevoegen’

De domeinnaam is nu aan uw webhosting pakket toegevoegd.

De zogeheten document root van de nieuwe website is domains/nieuwewebsite.nl/public_html voor non SSL en domains/nieuwewebsite.nl/private_html