Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam naar een bestaande aan uw webhosting pakket gekoppelde domeinnaam door te verwijzen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje “DOMEINEN”
Klik op “Domeinen”
Klik op “Create A New Domain”
Vul bij "Domein" de domeinnaam welke u toe wilt voegen in
Klik op de blauwe knop “VERZENDEN”

De nieuwe domeinnaam zal nu naar de bestaande domeinnaam verwijzen.

Om de nieuwe domeinnaam daadwerkelijk te koppelen zult u de nameservers of bestaande DNS-zone aan moeten passen. Als u hier hulp bij nodig heeft dan kunt u hierover –via de ronde blauwe knop rechts onderaan onze supportpagina’s – contact met ons opnemen.