Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam naar een bestaande aan uw webhosting pakket gekoppelde domeinnaam door te verwijzen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “DOMAINS”
Klik op “Domains”
Klik op “Create A New Domain”
Vul bij “Domain” uw nieuwe domeinnaam in
Klik op “Submit”

De nieuwe domeinnaam zal nu naar de bestaande domeinnaam verwijzen.

Om de nieuwe domeinnaam daadwerkelijk te koppelen zult u de nameservers of bestaande DNS-zone aan moeten passen. Als u hier hulp bij nodig heeft dan kunt u hierover –via de ronde blauwe knop rechts onderaan onze supportpagina’s – contact met ons opnemen.