Voor meer informatie over de verhuis service bezoekt u: https://www.xynta.com/webhosting/verhuis-service/. Volg het onderstaande stappenplan om als nieuwe klant gratis gebruik te maken van de verhuis service.

Kies en bestel een webhosting pakket op https://www.xynta.com/webhosting/, bij het bestellen van uw nieuwe webhosting pakket geeft u bij de verhuiscode een ‘1’ op

Nadat u de inloggegevens van uw webhosting pakket van ons ontvangen hebt stuurt u ons een e-mail of opent u een ticket met daarin de volgende gegevens:

Controlepaneel inloggegevens bij de oude provider
FTP inloggegevens bij de oude provider
E-mailadres inloggegevens bij de oude provider inclusief inkomende mailserver
Een overzicht van websites incl. sub domein op uw pakket (dit zodat we na verhuizing kunnen controleren of alles werkt)
De verhuiscode van uw domeinnaam (zodat we deze kunnen verhuizen nadat we uw website of websites verhuisd hebben)

Heeft u een reseller pakket of server?

Wilt u dat wij de inhoud van uw reseller pakket of server welke u op dit moment bij een andere provider afneemt verhuizen? Neem dan vooraf contact met ons op. Samen met u zullen we vooraf uitgebreid en goed kijken hoe we de verhuizing van uw websites zo goed en snel mogelijk aan kunnen pakken.