Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Als u uw eerder via cPanel aangemaakte e-mail adres wilt instellen in een e-mail programma op uw computer, tablet of telefoon dan moet u een aantal instellingen opgeven. Deze instellingen zien er als volgt uit:

Inkomend IMAP (ontvangen)

Inkomende mailserver: mail.hieruweigendomeinnaam.nl
Poort: 993
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Inkomend POP3 (ontvangen)

Inkomende mailserver: mail.hieruweigendomeinnaam.nl
Poort: 995
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Uitgaand (versturen)

Uitgaande mailserver: mail.hieruweigendomeinnaam.nl
Poort: 465 (SSMTP)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Vervang in bovenstaand voorbeeld hieruweigendomeinnaam.nl door uw eigen domeinnaam. Stel, uw website is te bezoeken op jansen.nl. Uw inkomende en uitgaande mailserver wordt dan mail.jansen.nl.

Aan deze gegevens zou u genoeg moeten hebben voor het instellen van uw e-mail adres in uw e-mail programma. Mocht u toch tegen problemen aanlopen dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, wij helpen u dan bij het instellen van uw e-mail.