Als u uw eerder via cPanel aangemaakte e-mail adres wilt instellen in een e-mail programma op uw computer, tablet of telefoon dan moet u een aantal instellingen opgeven. Deze instellingen zien er als volgt uit:

Inkomend (ontvangen)

Inkomende mailserver: mail.uwdomeinnaam.ext
Poort: 995 (SSL-POP), 993 (IMAPS)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Uitgaand (versturen)

Uitgaande mailserver: mail.uwdomeinnaam.ext
Poort: 465 (SSMTP)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Vervang in bovenstaand voorbeeld uwdomeinnaam.ext door uw eigen domeinnaam. Stel, uw website is te bezoeken op jansen.nl. Uw inkomende en uitgaande mailserver wordt dan mail.jansen.nl.

Aan deze gegevens zou u genoeg moeten hebben voor het instellen van uw e-mail adres in uw e-mail programma. Mocht u toch tegen problemen aanlopen dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, wij helpen u dan bij het instellen van uw e-mail.