Tip: Vervang SERVERNAAM in het voorbeeld door de naam van de server waarop uw Webhosting pakket is ondergebracht, bijvoorbeeld Asia/Orion/Nike/Crius. U vindt u de naam van de server waarop u bent ondergebracht via www.controlepaneel.com.

Als u uw eerder via het bijgeleverde controlepaneel aangemaakte e-mail adres wilt instellen in een e-mail programma op uw computer, tablet of telefoon dan moet u een aantal instellingen opgeven. Deze instellingen zien er als volgt uit:

Inkomend (ontvangen)

Inkomende mailserver: SERVERNAAM.srvnl.nl
Poort: 995 (SSL-POP), 993 (IMAPS)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Uitgaand (versturen)

Uitgaande mailserver: SERVERNAAM.srvnl.nl
Poort: 465 (SSMTP)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Aan deze gegevens zou u genoeg moeten hebben voor het instellen van uw e-mail adres in uw e-mail programma. Mocht u toch tegen problemen aanlopen dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, wij helpen u dan bij het instellen van uw e-mail.