Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Om een webhosting account goed te kunnen gebruiken moet u de juiste gegevens en instellingen gebruiken. Om alles overzichtelijk te houden hebben we een gebruiksgegevens overzicht in het controlepaneel gebouwd waarmee u eenvoudig alle gebruiksgegevens kunt raadplegen. U kunt deze gegevens als volgt raadplegen:

Login op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
Klik op het desbetreffende webhosting account
Klik op de knop 'Account' bovenaan en vervolgens op de link 'Gebruiksgegevens'

Hier vindt u een overzicht FTP(S), inkomende- en uitgaande e-mail, SSH en database gegevens.