Om een webhosting account goed te kunnen gebruiken moet u de juiste gegevens en instellingen gebruiken. Om alles overzichtelijk te houden hebben we een gebruiksgegevens overzicht in het controlepaneel gebouwd waarmee u eenvoudig alle gebruiksgegevens kunt raadplegen. U kunt deze gegevens als volgt raadplegen:

Login op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
Klik op het desbetreffende webhosting account
Klik op de knop 'Account' bovenaan en vervolgens op de link 'Gebruiksgegevens'

Hier vindt u een overzicht FTP(S), inkomende- en uitgaande e-mail, SSH en database gegevens.