Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

We back-uppen uw website dagelijks en bewaren deze back-ups 28 dagen lang voor u op een andere server. Als u tussentijds zelf een back-up wilt maken dan kunt u onderstaand stappenplan volgen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje "BESTANDEN"
Klik op “Back-upwizard”

Klik op de blauwe knop “Back Up”

Klik op de blauwe knop “Volledige back-up”

Kies bij “Bestemming voor back-up” waar de back-up moet worden opgeslagen

Vul bij “E-mailadres” uw e-mailadres in
Klik tot slot op blauwe knop “Back-up genereren”

Er zal nu een volledige back-up van uw webhostingpakket worden gemaakt. Zodra de back-up afgerond is zult u hierover van de desbetreffende server een e-mail ontvangen.