We back-uppen uw website dagelijks en we bewaren deze back-ups 30 dagen lang. Als u tussentijds zelf een back-up wilt maken dan kunt u onderstaand stappenplan volgen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje FILES
Klik op “Backup Wizard”
Klik op de blauwe knop “Backup”
Klik op “Full Backup”
Kies bij “Backup Destination” waar de back-up moet worden opgeslagen
Vul bij “Email Address” uw e-mailadres in
Klik tot slot op “Generate Backup”

Er zal nu een volledige back-up van uw webhostingpakket worden gemaakt. Zodra de back-up afgerond is zult u hierover van de desbetreffende server een e-mail ontvangen.