De beste manier om uw website te uploaden is door het gebruik van een FTP programma. Wij adviseren FileZilla. Dit FTP programma is gratis te downloaden en te gebruiken.

U kunt de onderstaande instellingen/gegevens gebruiken om een FTP verbinding te maken met uw Webhosting pakket:

Host: SERVERNAAM.srvnl.nl
Gebruikersnaam: Uw gebruikersnaam
Wachtwoord: Uw wachtwoord
Port: 21
Verbindingstype: FTP met TLS/SSL

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gelijk aan de inloggegevens welke u gebruikt om in te loggen op het bij uw Webhosting pakket bijgeleverde controlepaneel.

Met behulp van het Webhosting controlepaneel kunt u, als u dit wilt, extra FTP-accounts aanmaken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld uw website beheerder beperkte toegang wilt geven tot de bestanden op uw Webhosting pakket:

Log-in op https://SERVERNAAM.srvnl.nl:8443
Klik op het icoon ‘FTP-toegang’
Klik op de knop ‘Een FTP-account toevoegen’
Vul een Naam (gebruikersnaam) waarmee ingelogd kan worden
Vul een Hoofdmap in, als u bijvoorbeeld wil dat deze gebruiker enkel toegang heeft tot de map ‘ontwikkelen’ in de ‘httpdocs’ folder dan vult u ‘/httpdocs/ontwikkelen’ in. Als deze volledige toegang mag hebben laat u de Hoofdmap onveranderd.
Vul in en bevestig een Wachtwoord voor dit FTP-account
Klik op de knop ‘OK’ om het FTP-account toe te voegen

U uploadt uw website in de map httpdocs/, het volledige pad is /var/www/vhosts/uwdomeinnaam.ext/httpdocs/