Als u uw website wilt uploaden kunt u een FTP Programma zoals FileZilla (gratis), FlashFXP (betaald, Windows) of Transmit (betaald, macOS) gebruiken.

Bij de hostnaam vult u wwwX.srvwh.com in, uw inloggegevens zijn gelijk aan de gebruikersnaam en het wachtwoord welke u gebruikt om op cPanel in te loggen.

Zodra u met FTP verbonden bent kunt u uw website uploaden in de public_html-folder.

Lees ook: In welke map kan ik mijn website uploaden/publiceren?
(Let op: Vervang de X in wwwX door het getal van de server waarop uw website staat) Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?