Soms is het nodig om de op uw webhosting pakket gebruikte PHP-instellingen te wijzigen, denk hierbij aan waardes als max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize.

Volg onderstaand stappenplan om uw PHP-instellingen te wijzigen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “SOFTWARE”
Klik op “Select PHP Version”
Klik aan de rechterkant van de pagina op “Switch to PHP Options”
Pas de PHP-instellingen aan welke u wilt wijzigen
Klik op de knop “Save”

De gebruikte PHP-instellingen op uw webhosting pakket worden nu gewijzigd. Binnen 1-5 minuten zouden de door u gekozen PHP-instellingen actief moeten zijn.

Een stappenplan voor het wijzigen van uw PHP-versie vindt u hier: https://support.xynta.com/nl/article/hoe-kan-ik-de-php-versie-wijzigen-1h81gb0/