Soms is het nodig om de op uw webhosting pakket gebruikte PHP-instellingen te wijzigen, denk hierbij aan waardes als max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize.

Volg onderstaand stappenplan om uw PHP-instellingen te wijzigen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje “SOFTWARE”
Klik op “Select PHP Version”

Ga naar het tabblad "Options" bovenaan de pagina

Pas de PHP-instellingen aan welke u wilt wijzigen, als u een waarde opslaat wordt deze direct toegepast:

Nadat u een waarde heeft aangepast duurt het enkele minuten voordat de wijziging op uw webhosting pakket is toegepast

Een stappenplan voor het wijzigen van uw PHP-versie vindt u hier: https://support.xynta.com/nl/article/hoe-kan-ik-de-php-versie-wijzigen-1h81gb0/