Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Soms is het nodig om de op uw webhosting pakket gebruikte PHP-instellingen te wijzigen, denk hierbij aan waardes als max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize.

Volg onderstaand stappenplan om uw PHP-instellingen te wijzigen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje “SOFTWARE”
Klik op “Select PHP Version”

Ga naar het tabblad "Options" bovenaan de pagina

Pas de PHP-instellingen aan welke u wilt wijzigen, als u een waarde opslaat wordt deze direct toegepast:

Nadat u een waarde heeft aangepast duurt het enkele minuten voordat de wijziging op uw webhosting pakket is toegepast

Een stappenplan voor het wijzigen van uw PHP-versie vindt u hier: https://support.xynta.com/nl/article/hoe-kan-ik-de-php-versie-wijzigen-1h81gb0/