Nadat u een webhosting pakket bij ons heeft gekocht kunt u vrijwel direct aan de slag met uw website, vaak zal het wel een aantal uur duren voordat uw domeinnaam het overal ter wereld doet.

We adviseren u pas te beginnen zodra u uw domeinnaam daadwerkelijk kunt bezoeken of als u uw bestaande domeinnaam later pas gaat verhuizen om uw host bestand aan te passen.

We krijgen de geregeld de vraag: “Hoe makkelijk is het om een website te bouwen?”. Dat is een vrij ingewikkelde vraag want er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. We adviseren klanten die nog geen website hebben dan ook vaak WordPress te gebruiken.

WordPress wordt gebruikt voor tienduizenden websites wereldwijd en kent een ongelooflijk grote online community waardoor het beginnen met WordPress laagdrempeliger is dan als u voor een ander softwarepakket zou kiezen.

Verder zijn er tienduizenden gratis te gebruiken thema’s en plug-ins welke u vanuit WordPress zelf aan uw website kunt toevoegen. Denk aan contactformulieren, foto gallerijen, bloguitbreidingen etc.

Maar hoe begin je nou met WordPress? Op http://support.xynta.com/veel-gestelde-vragen/webhosting-nieuw/hoe-kan-ik-wordpress-installeren-nieuw leest u stapsgewijs hoe u WordPress op uw webhosting nieuw-pakket kunt installeren. Zodra u WordPress hebt geïnstalleerd begint het echte werk pas, het bouwen/beveiligen en onderhouden van uw website.

Op http://support.xynta.com/how-to-s/wordpress/wordpress-uw-website-beveiligen leest u alles over het beveiligen van uw WordPress website en op http://support.xynta.com/how-to-s/wordpress/wordpress-uw-website-sneller-maken leest u alles over het optimaliseren of sneller maken van uw WordPress website.

Vaak wordtgedacht (onterecht) dat een website klaar is zodra u deze hebt gelanceerd. Elke website welke gebruik maakt van een programmeertaal en populair CMS (Content Management System, zoals WordPress) moet regelmatig onderhouden worden. Omdat we begrijpen dat dit wat moeite kost hebben we op http://support.xynta.com/how-to-s/wordpress/wordpress-uw-website-onderhouden stapsgewijs uitgelegd hoe u uw WordPress website het beste kunt onthouden.

We zijn van plan om in de toekomst ook nog diverse support artikelen te wijden aan het installeren van thema’s en plug-ins en praktische tips te geven over het bouwen van een goede WordPress website.

Voor het moment wijzen wij u graag op Google; zoals eerder gezegd wordt WordPress door een zeer grote groep mensen gebruikt en is er dus veel over te vinden op het internet.

Als u even wat tijd besteed aan een goede zoekactie en u in leest over WordPress zijn we ervan overtuigd dat ook u een uitstekende website kan bouwen. En mocht u toch ergens niet uitkomen of een vraag over hebben dan kunt u ons altijd bellen, een e-mail sturen of de chat knop rechtsonderaan gebruiken om direct met ons team te chatten.

Heel erg veel succes met uw nieuwe website!