Elk van onze webhosting en reseller webhosting pakketten wordt met SSH toegang geleverd. Met SSH kunt u o.a. gebruik maken van Git, Composer, WP-CLI en Rsync.

Volg onderstaand stappenplan om met SSH met uw pakket te verbinden:

Login met uw accountgegevens op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar de pagina SSH-toegang onder het kopje “Beveiliging”
Klik op de blauwe knop “SSH-sleutels beheren”

Heeft u al een publieke SSH-sleutel, volg dan de volgende stappen:

Klik op de blauwe knop “+ Sleutel importeren”
Kies een naam voor uw sleutel, standaard wordt id_dsa gebruikt
Vul uw persoonlijke (private) en/of openbare (public) sleutel in, het is niet verplicht om beide in te vullen, u kunt uw persoonlijke sleutel achterwege laten
Als uw sleutel met een wachtwoordzin beveiligd is vult u deze in het veld “Wachtwoordzin” in
Klik op de blauwe knop “Importeren”
Klik achter de zojuist toegevoegde sleutel op “Beheren”
Klik op “Authorize”

U kunt nu op poort 86 en de gebruikersnaam uw pakket met SSH verbinden.

Als u nog geen publieke SSH-sleutel heeft, volg dan de volgende stappen:

Klik op de blauwe knop “+ Een nieuwe sleutel genereren”
Kies bij “Key Name” een naam voor uw nieuwe sleutel of laat deze onveranderd
Kies een “Sleutelwachtwoord”
Voer het gekozen sleutel wachtwoord nog een keer in bij “Voer het wachtwoord opnieuw in”
Laat de rest van de velden onveranderd
Klik op de blauwe knop “Sleutel genereren”
Druk onderaan op “Ga terug”
Klik onder het kopje “persoonlijke sleutels” achter de zojuist aangemaakte sleutel op “Weergeven/Downloaden”
Klik op de blauwe knop “Sleutel downloaden”
Stel de sleutel op uw computer, tablet of smartphone in

U kunt nu op poort 86 en de gebruikersnaam uw pakket met SSH verbinden.

(Let op: Vervang de X in wwwX door het getal van de server waarop uw website staat) Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?