De map waarin u de website van uw primaire domeinnaam kunt uploaden/publiceren is public_html. De folder voor http:// (geen SSL) en https:// (SSL) is hetzelfde.

Als u extra domeinnamen aan uw webhosting pakket heeft toegevoegd dan is het standaard pad van deze domeinnamen public_html/uwsecundairedomeinnaam.ext waarbij uwsecundairedomeinnaam.ext uw eigen domeinnaam is.

Bij extra domeinnamen kunt u ook zelf een foldernaam kiezen, zoals: public_html/uweigenfoldernaam (standaard wordt echter de domeinnaam gebruikt).

Lees ook: Hoe kan ik mijn website uploaden? (3)