Als u een domeinnaam, website van het ene naar het andere account wilt verplaatsen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen uw domeinnaam van account X naar account Y verplaatsen. Hierbij is het belangrijk dat u rekening houdt met het feit dat de zogeheten document root zal wijzigen en dat databases aan een account en niet aan een domeinnaam gekoppeld zijn. Deze zullen daarom niet automatisch mee verhuizen.

E-mail adressen, FTP accounts, subdomeinen, (gratis) SSL certificaten en andere onderdelen direct gekoppeld aan de domeinnaam zullen wel automatisch mee worden verhuisd.