Onze webhosting nieuw pakketten worden standaard geleverd met PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 en 7.2. Volg onderstaand stappenplan om zelf een PHP versie in te stellen:

Login op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
Klik op het webhosting account waarvan u de PHP versie wilt wijzigen
Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'PHP versie' op 'Wijzigen'
Kies bij Kies een PHP versie de versie welke u wilt gebruiken
Klik onderaan op de blauwe knop 'Wijzigen'

De standaard PHP versie van uw webhosting account wordt nu gewijzigd, dit kan enkele minuten duren.