Sommige van onze diensten lijken niet te werken op het moment.

Ons team is aangemeld, en werkt aan het sorteren van de kwestie.

Onze webhosting nieuw pakketten optimaliseren zichzelf automatisch op basis van het soort software wat u gebruikt, hierdoor krijgt u altijd de meest optimaal mogelijke omgeving voor uw applicatie. Op dit moment zijn er ruim 10 optimalisatie templates beschikbaar voor onder andere Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en Prestashop.

Als u bepaalde software gebruikt welke afwijkende PHP instellingen vereisen dan kunt u bepaalde instellingen waaronder: error_reporting, max_execution_time, memory_limit, post_max_size, upload_max_filesize zelf wijzigen, hiervoor volgt u het onderstaande stappenplan:

Login op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linkermenu op 'Webhosting nieuw'
Klik op het webhosting account waarvan u de PHP instellingen wilt wijzigen
Klik in de linkerkolom onder het kopje 'Algemeen' achter de regel 'PHP versie' op 'Wijzigen'
Pas de invoervelden aan van de PHP instellingen welke u wilt wijzigen
Klik onderaan op de blauwe knop 'Wijzigen'

Uw PHP instellingen zullen nu worden gewijzigd, het kan enkele minuten duren voordat deze wijzigingen ingeladen zijn.

We adviseren u deze instellingen NIET te wijzigen als u niet precies weet wat u doet, neem in dit geval contact met ons op en wij helpen u graag uw PHP instellingen te wijzigen zodat de software welke u wilt gebruiken op de juiste manier werkt.