Een witte pagina is meestal het gevolg van een PHP fout of een configuratiefout. Onderzoek het probleem door onderstaand stappenplan te volgen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “METRICS”
Klik op “Errors”

Hier kunt u het Error Log van uw webhosting pakket bekijken. Vaak wordt hier de reden aangegeven waarom dat uw website of websites een witte pagina tonen.

De regels in dit logbestand kunnen vrij technisch zijn. Als u er zelf niet helemaal uitkomt dan is het te adviseren om uw webbouwer hiernaar te laten kijken.

Heeft u uw website zelfgebouwd en geen mensen in uw omgeving hebt welke u hiermee kunnen helpen dan kunt u contact met ons opnemen.

We zullen dan kijken of we u kunnen helpen bij het oplossen van uw websiteprobleem.