Als u problemen heeft met de werking van uw website dan kan het uitkomst bieden om uw logbestanden te bekijken. Hierin vindt u vaak handige informatie over de foutmelding welke ervoor zorgt dat uw website niet of niet goed werkt.

Log-in op https://SERVERNAAM.srvnl.nl:8443
Klik op het icoon ‘Logbestanden’
Filter aan de rechter bovenkant van het scherm de logbestanden op foutmeldingen door enkel ‘nginx-foutmelding’ en ‘Foutmelding van Apache’ aan te vinken

Nu krijgt u een overzicht te zien van alle foutmeldingen welke op uw account zijn voorgekomen. De foutmeldingen staan van oud naar nieuw gesorteerd.

Gele meldingen zijn waarschuwingen en zijn over het algemeen ongevaarlijk. Rode meldingen zijn foutmeldingen en verdienen uw aandacht. Deze rode meldingen zijn mogelijk de oorzaak van het niet werken van uw website.